Cannot get local PAW working

Post Reply
omusil
Posts: 2
Joined: Wed Jan 22, 2020 11:52 am
OLAP Product: Planning Analytics 2.0
Version: 2.0.4
Excel Version: 2016

Cannot get local PAW working

Post by omusil » Wed Jan 22, 2020 1:42 pm

Hello,

I have an issue while trying to get a local installation of PAW working - I keep getting this message when I access the admin tool:
Dek8qZl.png
Dek8qZl.png (49.73 KiB) Viewed 140 times
That means I am unable to restart services. Standard procedures like trying paw.ps1 script or even restarting the whole MS Windows Server 2016 does not help.

What am I missing? I will provide more info if neccessary.

Thanks.

User avatar
macsir
Community Contributor
Posts: 684
Joined: Wed May 30, 2012 6:50 am
OLAP Product: TM1
Version: PAL 2.0.8
Excel Version: Office 365
Contact:

Re: Cannot get local PAW working

Post by macsir » Wed Jan 22, 2020 8:31 pm

1. Is it http or https?
2. Go the log folder in the PAW directory and check all logs to see if you can find any clue.
In TM1,the answer is always yes though sometimes with a but....
http://tm1sir.blogspot.com.au/

omusil
Posts: 2
Joined: Wed Jan 22, 2020 11:52 am
OLAP Product: Planning Analytics 2.0
Version: 2.0.4
Excel Version: 2016

Re: Cannot get local PAW working

Post by omusil » Thu Jan 30, 2020 9:33 am

It's https.

I don't see anything relevent in logs pointing me towards the actual problem. When I try stopping the containers using ".\paw.ps1 stop", it stops only about 10 of the containers.

Post Reply