Picklists does not display for some ids

Post Reply
spartan
Posts: 46
Joined: Thu Jun 21, 2018 8:33 am
OLAP Product: IBM cognos
Version: 10.2.2
Excel Version: 2013

Picklists does not display for some ids

Post by spartan » Thu Sep 05, 2019 1:00 pm

Hello all,

The picklists for some columns are not displaying, while they work fine for others.
But when i change the parameters and check for the same ids which did not showed earlier, they work fine.
Now i selected the same parametrs which i seleced at first now they work.

Can anyone help me out

Drg
Posts: 132
Joined: Fri Aug 12, 2016 10:02 am
OLAP Product: tm1
Version: 10.2.0 - 10.3.0
Excel Version: 2010

Re: Picklists does not display for some ids

Post by Drg » Fri Sep 06, 2019 1:05 pm

Hi.

Write more details what you create picklist(by attribure or picklist cube), wich elements contain's dimension, wich permission uses for this dimension elements and etc...

spartan
Posts: 46
Joined: Thu Jun 21, 2018 8:33 am
OLAP Product: IBM cognos
Version: 10.2.2
Excel Version: 2013

Re: Picklists does not display for some ids

Post by spartan » Fri Sep 06, 2019 2:07 pm

Drg wrote:
Fri Sep 06, 2019 1:05 pm
Hi.

Write more details what you create picklist(by attribure or picklist cube), wich elements contain's dimension, wich permission uses for this dimension elements and etc...
Hello,

This is a static pickist which has value A or blank.
Everyone has write access. This is happening for one portion like 5rows 4 columns , and working for remaining sheet.

And happening for first time when user logins and select 2019 year, if they select 2018 it works and now if they select 2019 it works.

But when they first login and select 2019 it does not work.

Post Reply