Page 1 of 1

Websheet Refresh Button in WORKSPACE

Posted: Wed Jun 12, 2019 7:42 pm
by mnasra
Hi Expert,

I have an active Form with a Rebuild Sheet Button.
When I added the websheet in Workspace the Button does not work.

I know that I can find the Rebuild Sheet icon in the toolbar, but my users dont want that.
They prefer a very visible Button on the websheet.
I tried the Button function, but it does not seem to have a rebuild option in it.
Do you know if it exists.
thanks

Re: Websheet Refresh Button in WORKSPACE

Posted: Wed Jun 12, 2019 9:08 pm
by Wim Gielis
Rebuilding the sheet is one of the properties near the bottom of the action button ?

Re: Websheet Refresh Button in WORKSPACE

Posted: Wed Jun 12, 2019 10:12 pm
by tomok
mnasra wrote:
Wed Jun 12, 2019 7:42 pm
Hi Expert,

I have an active Form with a Rebuild Sheet Button.
When I added the websheet in Workspace the Button does not work.
Did you build the Active Form in PAX or Perspectives? If Perspectives, have you run the utility that converts the action button to work in Planning Analytics?

Re: Websheet Refresh Button in WORKSPACE

Posted: Tue Jun 18, 2019 8:35 pm
by mnasra
Oh wow. Thank you all. Yes I built it in Perspectives. And no, I did not even know about the utility. I am looking into it. Thanks again

Re: Websheet Refresh Button in WORKSPACE

Posted: Tue Jun 18, 2019 8:45 pm
by Wim Gielis
Can you please update the version information in your profile please, TM1 and possibly also Excel ?
I know for a fact that TM1 9.5.1 was launched June 17, 2010, so that's ages ago ;-) and Worspace was not part of that version ;-)

Re: Websheet Refresh Button in WORKSPACE

Posted: Tue Jun 18, 2019 9:29 pm
by mnasra
Thank you Wim. I just changed it. But I am a consultant, so I have customers with different versions.
And actually, My problem right now, is on the IBM Cloud BLUE. (formely cloud concierge).
I just ran the utility for the action button.
I also wrote a completely new report with PAX. I cannot make this button work (for a SHEET rebuild).
Also, the add Button in workspace, does not give me the option to rebuild.
I am sure, I am doing something wrong. Because it cannot be my environment, I am on IBM's

Re: Websheet Refresh Button in WORKSPACE

Posted: Tue Jun 18, 2019 9:44 pm
by mnasra
GOT IT. Sorry, I was still trying to use my old button.
I created a new one with PAX and it worked fine.
THANK YOU Very much all