The TM1Web service parameter was not specified or is not one of the configured locations

Post Reply
kavitha2002
Regular Participant
Posts: 150
Joined: Sat May 05, 2018 11:48 am
OLAP Product: tm1
Version: 10.3.10100.8
Excel Version: 14

The TM1Web service parameter was not specified or is not one of the configured locations

Post by kavitha2002 » Tue May 14, 2019 12:52 pm

Hi,

For CAM Security, configured the url in planning.html, pmhub.html and tm1web.html but then its showing as "The TM1Web service parameter was not specified or is not one of the configured locations".

In tm1s.cfg file, specified CAMPortalVariableFile=templates\ps\portal\variables_TM1.xml

Am I missed something else to config? Is there any log file available to trace out ?

tomok
MVP
Posts: 2575
Joined: Tue Feb 16, 2010 2:39 pm
OLAP Product: TM1, Palo
Version: Beginning of time thru 10.2
Excel Version: 2003-2007-2010-2013
Location: Atlanta, GA
Contact:

Re: The TM1Web service parameter was not specified or is not one of the configured locations

Post by tomok » Tue May 14, 2019 2:21 pm

IBM has very specific and detailed instructions on their web site for where the various files should be placed on your Cognos Analytics and Cognos Gateway (if you have one) servers. Did you follow them to the letter? If you did and it still doesn't work I recommend you contact IBM Support and have them do a Webex session with you. It is almost impossible to troubleshoot this with postings on a forum.
Tom O'Kelley - Manager Finance Systems
American Tower
http://www.onlinecourtreservations.com/

kavitha2002
Regular Participant
Posts: 150
Joined: Sat May 05, 2018 11:48 am
OLAP Product: tm1
Version: 10.3.10100.8
Excel Version: 14

Re: The TM1Web service parameter was not specified or is not one of the configured locations

Post by kavitha2002 » Tue May 14, 2019 2:46 pm

Thanks for the prompt reply @tomok. I will get in touch with IBM.

Post Reply