Search found 8 matches

by girishramarao
Wed Jun 26, 2019 4:16 pm
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: PAx 2.0.7 logon error 'COI-ERR-2021'
Replies: 3
Views: 2061

Re: PAx 2.0.7 logon error 'COI-ERR-2021'

Still there is no luck on this issue. IBM's 'Cognos Office Numbered Error Messages' list doesn't cover through this error

https://www.ibm.com/support/knowledgece ... rrors.html
by girishramarao
Fri Jun 21, 2019 9:46 pm
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: PAx 2.0.7 logon error 'COI-ERR-2021'
Replies: 3
Views: 2061

PAx 2.0.7 logon error 'COI-ERR-2021'

I have done the Planning Analytics 2.0.7 installation on a single server with all the components including PAW working properly except for PAx. I have got 'Microsoft Excel for office 365 MSO 32-bit' upon which I have installed 'PA for Microsoft Excel'. In excel, under 'IBM Planning Analytics' Tab, I...
by girishramarao
Fri Oct 11, 2013 1:38 am
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: TI Process : Loading Dates
Replies: 6
Views: 2238

Re: TI Process : Loading Dates

Thank You Mark. That document was of real help to my requirment. Thanks for putting it through.
by girishramarao
Thu Jul 12, 2012 10:44 am
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: Opening a node in TM1 Applications web gets blank page
Replies: 1
Views: 998

Re: Opening a node in TM1 Applications web gets blank page

I was able to solve this issue. The action i took was on the TM1 application Web page, click on "Administer IBM Cognos TM1 application" Icon, and in the Admin page, under clients: section, edited the URI for "TM1 Application Web" to include the missing "/". Post this I was able to access to the TM1 ...
by girishramarao
Wed Jul 11, 2012 4:36 pm
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: Opening a node in TM1 Applications web gets blank page
Replies: 1
Views: 998

Opening a node in TM1 Applications web gets blank page

Hi, In TM1 10 Application web, When I try to open a node (by right click on the node and choose "Open TM1 Applications Web" option) shows up a blank web page. It is observed that the URI in that blank webpage is missing "/" after the server name. The URI shown there is " http://server.domain.comTM1W...
by girishramarao
Wed Jul 11, 2012 4:24 pm
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: Publish from Cognos Insight to TM1 Web fails
Replies: 3
Views: 1755

Re: Publish from Cognos Insight to TM1 Web fails

Hi, Thanks for the response. This issue is resolved now. It looks like the reason for this issue could be that we had Apache tomcat was already installed in the system prior to 10.1 installation. As I understand the TM1 10 also includes a tomcat component and hence I uninstalled the separate tomcat ...
by girishramarao
Wed Jul 04, 2012 3:22 pm
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: Publish from Cognos Insight to TM1 Web fails
Replies: 3
Views: 1755

Publish from Cognos Insight to TM1 Web fails

I have a system with TM1 10 newly installed on it. I have been trying to publish a workspace from Cognos Insight into TM1. However, the publish is unsuccesful and the error message that system throws is "Publish failed: Failed to publish the application workspace xxxxx . Com.ibm.cognos fpmsvc.except...
by girishramarao
Mon Jun 25, 2012 6:16 pm
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: 9.5 Web and Contributor give Http error - xml
Replies: 3
Views: 1608

Re: 9.5 Web and Contributor give Http error - xml

Hi All,
I'm facing exactly the same issue posted here. Has any one able to find a soultion this. Using Port id did not do anything good for me.

Thanks,