Search found 5 matches

by Aphr0dite
Mon Jan 11, 2016 1:11 pm
Forum: Useful code, tips and tricks
Topic: Connecting to TM1 Using VB.Net and the .Net API
Replies: 6
Views: 9857

Re: Connecting to TM1 Using VB.Net and the .Net API

i tried using the C# code and its not connecting i think there are some configurations i am missing , i added the reference for the tm1.applix and i also added the log4net but some how it still does not connect. please help because i have a C# project that needs to connect to a TM1 application as we...
by Aphr0dite
Thu Nov 19, 2015 8:35 am
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: validating in TM1
Replies: 5
Views: 1173

Re: validating in TM1

thanks for the reply Jim I am very new to tm1 i created the subset picklists and from what your saying i should have a pickilst cube where i use the rule calling the main cube DB() in this rule like [Field 3 picklist] = If DB('Project Assess Matrix',!Project Name V2,!Indicators,'Development_Priority...
by Aphr0dite
Wed Nov 18, 2015 7:24 am
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: validating in TM1
Replies: 5
Views: 1173

Re: validating in TM1

hi Steve thanks for the idea but when it comes to the 0's i must allow for their entry because some of the fields to be rated may not apply to that specific project. and as for the calculation it only happens at the last column because only 2 rows are being calculated to output on the 3rd column. an...
by Aphr0dite
Tue Nov 17, 2015 10:22 am
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: validating in TM1
Replies: 5
Views: 1173

validating in TM1

hi i need help ASAP! I am trying to do a sort of validation in my application. i am trying to use a rule for the validation its along the lines of... i have an application that counts for an overall score and for this to happen there is a dimension(indicators) with elements that are scored and the e...
by Aphr0dite
Tue Aug 25, 2015 7:37 am
Forum: IBM TM1, Planning Analytics, PAx and PAW
Topic: views not displaying data in web server
Replies: 0
Views: 372

views not displaying data in web server

hello everyone i need help urgently, i am a TM1 newbie who has zero training. my query is rather simple i have a cube with 4 dimensions the project has already been deployed to the bi server and i am trying to run it over the web and my information is not displaying as it should. my cube name is DIP...