Configuring PAx on https

Post Reply
Yajvendra
Posts: 2
Joined: Thu Oct 11, 2018 4:44 am
OLAP Product: TM1
Version: Planning Analytics 2.0.4.96
Excel Version: Excel 2010

Configuring PAx on https

Post by Yajvendra » Thu Oct 11, 2018 5:41 am

Hello everyone,

We are having an issues while configuring PAx (excel 2010) with https. We are on Planning and Analytics version 2.0.14 hosted on Microsoft Azure.
Has any one experienced this before ? Is there any solution.

Thanks
Yaj

User avatar
Steve Rowe
Site Admin
Posts: 1828
Joined: Wed May 14, 2008 4:25 pm
OLAP Product: TM1
Version: 10.2.2., PAW
Excel Version: Nearly all of them

Re: Configuring PAx on https

Post by Steve Rowe » Thu Oct 11, 2018 9:39 am

You'll want to give a lot more information about what you have tried to do and what issues you are having...

Yajvendra
Posts: 2
Joined: Thu Oct 11, 2018 4:44 am
OLAP Product: TM1
Version: Planning Analytics 2.0.4.96
Excel Version: Excel 2010

Re: Configuring PAx on https

Post by Yajvendra » Mon Oct 15, 2018 5:36 am

Thanks Steve.

I just wanted to verify if any one has pax configured on https ? We are setting up custom ssl certificates which is not working only with pax. All other components PAW, Perspective, Architect and TM1 Web seems to be working fine.

Not sure if we have missed a configuration or it's a product bug.

Regards
Yajvendra

bgregs
Posts: 44
Joined: Wed Sep 12, 2018 11:19 am
OLAP Product: TM1 / Planning Analytics
Version: 2.0
Excel Version: 2016

Re: Configuring PAx on https

Post by bgregs » Mon Oct 15, 2018 12:23 pm

If the question is "has anyone configured PAX to use https", I can assure you the answer is yes. ;) If there is something you're having difficulty with and would like help, you would need to provide some more details about what you have tried, current environment, etc., as per Steve's comment below.

Post Reply