Dropdown list in Chrome for TM1 Web not responding

Post Reply
User avatar
macsir
Community Contributor
Posts: 520
Joined: Wed May 30, 2012 6:50 am
OLAP Product: TM1, SSAS
Version: 9.5 - 10.2
Excel Version: 97 - 2013
Contact:

Dropdown list in Chrome for TM1 Web not responding

Post by macsir » Thu Jul 26, 2018 4:48 am

Hi, guys
Have a weird issue for tm1 web in chrome. The user has chrome up-to-date and is on Windows 10. The whole web report is showing fine and when he click on the down arrow in the drop-down list, the list can be shown. However, chrome is not responding or highlighting any item from that list when the user is trying select any item.
Even if I reset chrome to default setting and reboot PC, still no luck.
IE is working fine by the way. TM1 is 10.2.2 fp4.
Any idea? Thanks.
In TM1,the answer is always yes though sometimes with a but....
http://tm1sir.blogspot.com.au/

User avatar
macsir
Community Contributor
Posts: 520
Joined: Wed May 30, 2012 6:50 am
OLAP Product: TM1, SSAS
Version: 9.5 - 10.2
Excel Version: 97 - 2013
Contact:

Re: Dropdown list in Chrome for TM1 Web not responding

Post by macsir » Mon Jul 30, 2018 11:04 pm

Looks like this issue only happens to me. :cry:
In TM1,the answer is always yes though sometimes with a but....
http://tm1sir.blogspot.com.au/

Mark RMBC
Regular Participant
Posts: 154
Joined: Tue Sep 06, 2016 7:55 am
OLAP Product: TM1
Version: 10.1.1
Excel Version: Excel 2010

Re: Dropdown list in Chrome for TM1 Web not responding

Post by Mark RMBC » Tue Jul 31, 2018 3:05 pm

For what it is worth we don't use Chrome for TM1 (and some other systems) because certain functions don't appear to work in Chrome (don't exactly know which functions because that rule was in place before I started doing TM1!).

I know that didn't exactly help but you are not on your own in experiencing problems with chrome!

cheers, Mark

User avatar
jim wood
Site Admin
Posts: 3577
Joined: Wed May 14, 2008 1:51 pm
OLAP Product: TM1
Version: TM1 10.2.2
Excel Version: 2007
Location: 1639 Route 10, Suite 107, Parsippany, NJ, USA
Contact:

Re: Dropdown list in Chrome for TM1 Web not responding

Post by jim wood » Tue Jul 31, 2018 6:32 pm

To be fair you'll find a lot of software that has issues with Chrome.
Struggling through the quagmire of life to reach the other side of who knows where.
Application Consulting Group (ACG) TM1 Consulting
OS: Windows 10 64-bit. TM1 Version: 10.2.2

User avatar
macsir
Community Contributor
Posts: 520
Joined: Wed May 30, 2012 6:50 am
OLAP Product: TM1, SSAS
Version: 9.5 - 10.2
Excel Version: 97 - 2013
Contact:

Re: Dropdown list in Chrome for TM1 Web not responding

Post by macsir » Tue Jul 31, 2018 9:05 pm

Thanks, guys. But the problem is we have same version of Chrome, why it works fine on my PC? That's what is bothering me. :?
In TM1,the answer is always yes though sometimes with a but....
http://tm1sir.blogspot.com.au/

User avatar
macsir
Community Contributor
Posts: 520
Joined: Wed May 30, 2012 6:50 am
OLAP Product: TM1, SSAS
Version: 9.5 - 10.2
Excel Version: 97 - 2013
Contact:

Re: Dropdown list in Chrome for TM1 Web not responding

Post by macsir » Tue Jul 31, 2018 9:07 pm

I will propose the user to reinstall Chrome to see if it works and will keep updates here.
In TM1,the answer is always yes though sometimes with a but....
http://tm1sir.blogspot.com.au/

TJMurphy
Posts: 61
Joined: Mon May 12, 2008 12:25 pm
OLAP Product: TM1
Version: 10.2.2 64bit
Excel Version: Excel 2013

Re: Dropdown list in Chrome for TM1 Web not responding

Post by TJMurphy » Fri Aug 03, 2018 5:35 pm

It's not just you.

Our PCs are built by our IT folks and so allegedly have a standard image / build.

We've got users who can use TM1 Web in Chrome, we've got some who can log in but who can't do make any of the drop-downs and we've got users who get the splash screen promptly followed by an error message along the lines of "Computer says No" (can't remember exactly what it is).

Sorry, can't help but it's definitely not just you ;)

Post Reply