no format within IBM TM1 Applications

Post Reply
ckoenig
Posts: 43
Joined: Wed Jan 25, 2017 10:29 am
OLAP Product: TM1
Version: 10.2.2
Excel Version: 2010

no format within IBM TM1 Applications

Post by ckoenig » Wed Jan 10, 2018 10:31 am

Hello all,

we have installed IBM Cognos Planning ( 2.0.3 ) Applications. If i call the pmpsvc everything works fine. Only that there is no style formatting inside,
I hope that someone can help me to find what it is worng with my install

see Schrren
screen TM1 applications.png
screen TM1 applications.png (20.38 KiB) Viewed 94 times
thx Chris

Edward Stuart
Community Contributor
Posts: 202
Joined: Tue Nov 01, 2011 10:31 am
OLAP Product: TM1
Version: All
Excel Version: All
Location: Manchester
Contact:

Re: no format within IBM TM1 Applications

Post by Edward Stuart » Wed Jan 10, 2018 10:57 am

Does the same issue occur in alternative browsers? Are you using a supported browser from the software compatibility report?

IBM Software Compatibility Report

For PA 2.0.3 Local, Internet Explorer 11 is the prerequisite minimum required although you could expect some/ most of the functionality to work in prior versions

ckoenig
Posts: 43
Joined: Wed Jan 25, 2017 10:29 am
OLAP Product: TM1
Version: 10.2.2
Excel Version: 2010

Re: no format within IBM TM1 Applications

Post by ckoenig » Wed Jan 10, 2018 12:00 pm

found the Solution. Reason was an old Custom Style we used comming from modified Version 10 Installation (doesnt work in v11 anymore).

Post Reply