TM1 Web View value is different Architect View

Post Reply
aboyzhou
Posts: 8
Joined: Sun Jul 17, 2016 4:21 am
OLAP Product: TM1
Version: 10.2.2
Excel Version: 2010

TM1 Web View value is different Architect View

Post by aboyzhou » Tue Aug 01, 2017 8:49 am

Hi Experts,

I confused that why the same view display different result as below:

My TM1 version is 10.2.2 and FP7
Image
Attachments
WebPage_View.jpg
display correct value by webpage
WebPage_View.jpg (189.22 KiB) Viewed 212 times
Architect_View.jpg
display mistake value by Architect
Architect_View.jpg (115.33 KiB) Viewed 212 times

aboyzhou
Posts: 8
Joined: Sun Jul 17, 2016 4:21 am
OLAP Product: TM1
Version: 10.2.2
Excel Version: 2010

Re: TM1 Web View value is different Architect View

Post by aboyzhou » Tue Aug 08, 2017 1:59 am

Can anybody help me ?

I have re-installed TM1 application, but the problem still on.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

User avatar
gtonkin
MVP
Posts: 511
Joined: Thu May 06, 2010 3:03 pm
OLAP Product: TM1
Version: PAL 2.0.1
Excel Version: 2016 64-bit
Location: JHB, South Africa
Contact:

Re: TM1 Web View value is different Architect View

Post by gtonkin » Tue Aug 08, 2017 6:54 am

From the screenshots, the dimensions and elements look the same, however, you will notice that cube view has white cells i.e. open for input and the cube view has greyed cells-are you sure that you are looking at the same cube and all intersections.
The only other thing I can suggest is to break both views down to leaf elements on all dimensions to confirm that at a N: level, numbers agree then work from there.

Post Reply