Search found 9 matches

by rni
Mon Oct 09, 2017 3:11 pm
Forum: Cognos TM1
Topic: TM1 Web Application going down on regular basis
Replies: 2
Views: 158

Re: TM1 Web Application going down on regular basis

Thank you for your suggestion. Already tried to increase the Max Memory pool. That dint work :(
by rni
Thu Oct 05, 2017 5:20 am
Forum: Cognos TM1
Topic: TM1 Web Application going down on regular basis
Replies: 2
Views: 158

TM1 Web Application going down on regular basis

Hi All, The TM1 Web services are going down automatically or while restarting services. As a temporary fix, we have tried deleting the contents of folders pmhub, pmpsvc and tm1web in tomcat folder restarting the services and it works fine. Also increased the tomcat size but still no luck. Noticed th...
by rni
Wed Sep 13, 2017 8:33 am
Forum: Cognos TM1
Topic: Unable to pull views in TM1 Cafe
Replies: 4
Views: 235

Re: Unable to pull views in TM1 Cafe

Thanks for your suggestions. Looks like we had a compatibility issue. TM1 was upgraded to Fix Pack 7, but Cafe was still in Fix Pack 4. :P
by rni
Fri Sep 08, 2017 10:25 am
Forum: Cognos TM1
Topic: Unable to pull views in TM1 Cafe
Replies: 4
Views: 235

Re: Unable to pull views in TM1 Cafe

The log file goes something like this: # 2017/09/08 10:35:15.524 [Severity=Information] [Exit] HideLoadingForm() [Thread=1, Background=True, Pool=False] [ms=0] > Framework.AsyncCall.SendException(Object obj) > Framework.AsyncCall.ExceptionCallback(Exception ex) > Framework.AsyncItem`3.OnError(Except...
by rni
Fri Sep 08, 2017 6:58 am
Forum: Cognos TM1
Topic: Unable to pull views in TM1 Cafe
Replies: 4
Views: 235

Unable to pull views in TM1 Cafe

Hi All, When I try to pull some views from the package, It shows 'working' but then nothing appears (not even an error message). This happens only for some views and remaining are opening without any issue. Also all the views open in TM1 web url. Only Cafe is causing trouble. Anyone faced such a sit...
by rni
Fri Sep 08, 2017 6:35 am
Forum: Cognos TM1
Topic: Application name not listed in TM1 web URL
Replies: 9
Views: 447

Re: Application name not listed in TM1 web URL

Issue resolved temporarily. IBM guys suggested to add the ip address in the tm1s.cfg file. Somehow the server is currently having two ip addresses. When added them in the tm1s file, it works.. but this should not be the resolution ideally.
by rni
Tue Sep 05, 2017 7:07 am
Forum: Cognos TM1
Topic: Application name not listed in TM1 web URL
Replies: 9
Views: 447

Re: Application name not listed in TM1 web URL

Many thanks for your suggestions. Specifying the port numbers in Windows firewall Advanced security got the application name in place. But it is still grayed out, and then shows an error has occurred in the login page. Tried all suggestion is posts http://www.tm1forum.com/viewtopic.php?t=9529 and ht...
by rni
Tue Aug 08, 2017 10:40 am
Forum: Cognos TM1
Topic: Application name not listed in TM1 web URL
Replies: 9
Views: 447

Re: Application name not listed in TM1 web URL

The running TM1 Sample application (SData) is not populating in the Web url. It shows Blank. Attached a screenshot for reference.
by rni
Tue Aug 08, 2017 7:54 am
Forum: Cognos TM1
Topic: Application name not listed in TM1 web URL
Replies: 9
Views: 447

Application name not listed in TM1 web URL

Hi,

When we try to login to the application through web link, http://localhost:9510/tm1web, none of the applications are listed.
Tried re-generating cryptographic keys, still the issue exists.
SSL validity is good.
The link was working fine until yesterday.
Any ideas welcome.

Thanks.