Search found 10 matches

by Miltonb
Fri Nov 10, 2017 8:05 am
Forum: OLAP Jobs
Topic: TM1 consultant needed
Replies: 1
Views: 211

Re: TM1 consultant needed

Hi sent you a PM - pls let me know if you received it!
by Miltonb
Mon Jun 01, 2015 1:10 pm
Forum: OLAP Jobs
Topic: WANTED: Freelance TM1 work
Replies: 0
Views: 1797

WANTED: Freelance TM1 work

Hi, I am looking for a freelance TM1 project to assist the client offsite. Negotiable hourly/project rate. I have 5 years full time TM1 admin/developer experience and have worked across banking, manufacturing and property. Also very strong in VBA and strong financial accounting knowledge. Many Thank...
by Miltonb
Thu May 29, 2014 7:32 am
Forum: Cognos TM1
Topic: TM1.Lock cant release lock Warning
Replies: 2
Views: 1422

Re: TM1.Lock cant release lock Warning

Thanks Declan...it hasn't caused issues yet but keeps appearing.

Will play with the tm1s-log.properties file and see.

Cheers
by Miltonb
Tue May 27, 2014 7:41 am
Forum: Cognos TM1
Topic: TM1.Lock cant release lock Warning
Replies: 2
Views: 1422

TM1.Lock cant release lock Warning

Hi All, I keep getting this warning in my log file and cannot find any help on google. Please help if you know what it means :). I am running TM1 10.2 12740 [a] WARN 2014-05-27 06:49:58.684 TM1.Lock Attempt to release lock on 0x00000000071F0938(0x00000000071F0010). No lock held. 12740 [a] WARN 2014-...
by Miltonb
Fri Jul 20, 2012 3:33 am
Forum: Cognos TM1
Topic: IBM Cognos Express Service fails to start!
Replies: 2
Views: 365

Re: IBM Cognos Express Service fails to start!

Somehow the file structure had changed!
Did a restore from backup and got it up and running again.
by Miltonb
Wed Jul 18, 2012 1:50 am
Forum: Cognos TM1
Topic: IBM Cognos Express Service fails to start!
Replies: 2
Views: 365

IBM Cognos Express Service fails to start!

Hi out of the blue the Cognos Express service is failing to start. In the cbs_run.log file i am getting the following error: "Wed Jul 18 01:32:05 2012 ERROR t[5d84] CBSBootstrapService failed to find CBS element in bootstrap config (via CFGAPI)" Anyone able to offer any help on this issue? Thanks :)
by Miltonb
Fri May 04, 2012 4:23 am
Forum: Cognos TM1
Topic: TM1 using new IBM Mobile ipad app?
Replies: 8
Views: 2714

Re: TM1 using new IBM Mobile ipad app?

I was considering deploying reports to TM1WEB then accessing these off my iPad....anyone tried this?

This would make sense as I would have 100% control over dashboards etc.

Agree that apps are just a temporary solution and webpages are the way to go!
by Miltonb
Wed May 02, 2012 2:26 am
Forum: Cognos TM1
Topic: TM1 using new IBM Mobile ipad app?
Replies: 8
Views: 2714

TM1 using new IBM Mobile ipad app?

Hi,

Has anyone looked at the new IBM mobile app at the app store?
Done some research and appears that its designed from the Cognos BI suite and not TM1.

Has anyone tried to use the TM1Web environment off a mobile device?

Thx
by Miltonb
Mon Mar 12, 2012 6:34 am
Forum: Cognos TM1
Topic: Xcelerator Login Error
Replies: 0
Views: 153

Xcelerator Login Error

Hi im running Xcelerator using CAM authentication.
Have installed the Cognos Express Gateway but still getting the below error message when I log onto TM1.

Anyone encountered anything similar?

I click yes or no and TM1 runs fine afterwards.
by Miltonb
Sun Mar 11, 2012 10:24 pm
Forum: Cognos TM1
Topic: Cognos Express 9.5 CAM security - TM1 client/groups
Replies: 0
Views: 499

Cognos Express 9.5 CAM security - TM1 client/groups

Hi , I am running Cognos Express 9.5 with IntegratedSecurityMode = 5 (i.e.: CAM security). I am using an active directory as well. I control security through the User, Groups and roles in the IBM Cognos Administration portal. Within the "Cognos" folder i created a sub folder and added groups in here...